På complete me erbjuder vi injektionsbehandlingar med Botox, Fillers, Profhilo samt olika Mesoterapi behandlingar så som bla PRP, PRF samt microbotox. Detta utförs av legitimerad sjuksköterska, Caroline Rogers.
Caroline har varit verksam som sjuksköterska sedan 1980-talet, främst inom akutsjukvård, hon vidareutbildade sig 2011 för att arbeta med estetiska och icke-kirurgiska behandlingar så som Botox- och fillersbehandlingar samt PRP/PRF.
Caroline är utbildad och certifierad via läkemedelsföretagen Allergan och Galderma samt IBSA, mottagningen är godkänd av socialstyrelsen, registrerad hos IVO (inspektionen för vård och omsorg). Caroline innehar yrkes och patientförsäkring.
Läkemedel och övriga produkter som används på mottagningen är av läkemedelsverket godkända väldokumenterade produkter samt CE märkta, vilket innebär att tillverkare/importör ingtygar att produkten uppfyller EU:s grundläggande hälso-, miljö- och säkerhetskrav.


Konsultationer hos sjuksköterska

Viktig information till våra kunder angående ny lag fr.o.m 1 juli 2021 viken omfattar alla injektionsutövare.
Det är lagstadgat att du som vill göra en injektionsbehandlig måste var ha fyllt 18 år. Det är lagstadgat med en konsultation innan en behandling. Därefter en betänketid på minst 48 timmar innan man får göra behandlingen. Kravet på konsultation gäller nya kunder samt dig som inte genomfört en behandling på 6 månader hos Caroline. Det går inte att räkna in en behandling som du har gjort på annan klinik.

Konsultation 30 min. Pris: 500 kr


Botoxbehandlingar priser

Botox. Större områden
Galbella/argrynkan, Frontalis/pannan.

Ett område - pris: 2500 kr
Två områden - pris 3500 kr
Full Face/Hela ansiktet - pris: 4000 kr

Botox. Mindre områden

Skratt rynkor - pris: 2500 kr
Lip flip - pris 1000 kr
Brynlyft - pris: 1000 kr
Mungipor - pris: 1000 kr
Gummy Smile - pris: 1000 kr

Botox. Övriga områden och behandlingar med Botox

Platysma (Halsen) - pris från 2500 kr
Hyperhidros (Överdriven svettning) - pris från 4000 kr
Bruxism (Tandgnissling, Spända käkar, Avsmalning av ansikte) - pris från 3500 kr

Boka tid

Migränbehandling Görs enbart efter konsultation i samråd med sjuksköterska och läkare.
Pris enligt överenskomelse efter konsultation.


Fillerbehandlingar priser

Kindbehandling - pris från 3500 kr
Läppbehandling - pris från 3500 kr
Nasolabiala veck - pris från 3500 kr
Softlift - pris från 3800 kr
Borttagning av fillers (Hyalas) - pris från 3500 kr

Boka tid


PROFHILO, priser

1:a Behandlingen - pris 3500 kr
2:a Behandlingen* - pris 3000 kr
*Sker fyra veckor efter första behandlingen.
Underhållsbehandling med Profhilo 3000 kr
En underhållsdos görs först efter utförd första och andra behandlingsom är gjord hos leg sjusköterska Caroline. Gäller upp till högst 8 månader efter senaste behandling.

Boka tid


PRP/ PRF priser

PRP/PRF - en behandling - pris 3500 kr
PRP/PRF ansikte - pris 3500 kr
PRP/PRF – Tear Troughs ( under ögat)- pris 3500 kr
PRP –Magbristningar - pris 3500kr
PRP- Överarmsbristningar - pris 3500kr
PRP – Lårbristningar - pris 3500kr
PRP – Håravfall - pris 3500kr
PRF- behandlingar - pris 3500kr
PRP/PRF - kur med 3 behandlingar - pris 7500 kr
PRP/PRF – underhållsdos görs efter 6 månader till 1 år - 3500kr

Boka tid


Mesoterapi priser

Vitaminer, mineraler minst 5 ml. - pris 3500 kr
Tre behandlingar - pris 7500 kr
Micro Botox - pris 3500 kr
Microneedling med hyaluronsyra - pris 3500kr
Tre behandlingar - pris 7500 kr

Boka tid


Att tänka på före och efter behandling med injektioner.

Före behandlingen
Gravida och ammande kvinnor behandlas ej. Undantag PRP/PRF går att göra vid graviditet och amning Om man är förkyld, har ont i halsen, har hudutslag, kraftig akne eller herpes ska man inte behandlas med fillers. Om man har latent herpes som ej är aktiv kan man göra en behandling, men absolut inte om den är aktiv. Till dig som har herpes men sällan någon aktiv reaktion rekommenderar jag att du har kontakt med din läkare och får utskrivet Valtrex eller Zovirax som du kan ta i förebyggande syfte innan en behandling.

Undvik att äta Omega3 eller andra hälsokostpreparat som har en tendens till att förtunna blodet. Det är bra att ha ett uppehåll en vecka innan behandlingen.
Undvik även värktabletter med Acetylsalicylsyra eller Ibuprofen (d.v.s. Ibumetin och andra antiinflammatoriska läkemedel). Det är inte farligt om man har ätit dessa preparat innan behandlingen, men då kan man lättare få blåmärken i samband med injektionerna. Paracetamol dvs Alvedon går utmärkt att använda. Att komma med osminkad hud är inget krav men underlättar alltid inför behandlingen.

Efter behandlingen
På grund av infektionsrisk: Vänta gärna 6 timmar efter din behandling innan du använder smink eller produkter som ej är nya. Undvik att krama och pussa på små barn samt husdjur de första 6 timmarna efter att du fått injektioner. Man rekommenderar ej högintensiv träning de första dygnen efter en behandling. Lågintesivträning samt promenader går utmärkt.
Undvik helt att bada bastu, simma och bada i pool eller sola samma dag som du har gjort din behandling.

Efter PRP-behandling:
Undvik trädgårdsarbete, promenad i skog och mark eller vistelse i stall under det första dygnet efter behandling.

Botox-behandlingar

Vi kommunicerar bl.a. med vårt ansikte och mimik. För mig är det viktigt att arbeta med en finkänslighet och använda Botox på ett så skickligt sätt att dina personliga drag och mimik inte stelnar.
Botox är ett läkemedel som har använts inom sjukvården i över 20 år. Det är godkänt av Social-styrelsen och FDA, det amerikanska läkemedelsverket. Botox verkar genom att blockera signalen mellan nerv och muskel, vilket resulterar i att muskeln inte drar ihop sig.
Man injicerar mycket små mängder Botox med tunn nål i vissa av bl.a. pannans muskler. Man behandlar väl begränsade områden. Genom minskade muskelrörelser kommer huden successivt att bli slät, veck och fåror tonas bort. Effekten kommer inom två till tio dagar och kvarstår i fyra till sex månader. Ett mera bestående resultat kan ses efter ca fem behandlingar. Det är viktigt att veta att man inte påverkar känsel eller beröring i ansiktet vid behandling med Botox.

Alla Botox behandlingar följs upp med ett återbesök efter ca 10-14 dagar. På återbesöket gör jag en touch up vilket ingår i priset. Läs mer om återbesöks regler.

Återbesök efter alla Botox-behandlingar är helt kostnadsfria men ska göras efter 14 dagar upp till max 3 veckor efter behandlingen. Därefter tillkommer en kostnad på 500kr. Återbesök efter 1 månad räknas som nybesök. Vid återbesöket görs en bedömning av resultatet. Om det behövs fyller man på med en injektion.

Fillers-behandlingar

Fillers är inte ett läkemedel. Fillers består av Hyaluronsyra.
Hyaluronsyra är en i kroppen naturligt förekommande sockerart som binder ca 6000 gånger sin vikt i vatten. Med åren minskar både mängden hyaluronsyra men även dess förmåga att binda vatten avtar. Hyaluronsyra är en ickepermanent filler som bryts ner och försvinner ut kroppen precis som kroppens egen Hyaluronsyra. Alla produkter innehåller smärtstillande ämne, Lidocain.
Resultatet syns omedelbart efter en behandling med filers. Den första dagen efter behandlingen kan man vara lite svullen. Oftast tar det en vecka innan man ser det slutgiltiga resultatet. Svullnaden lägger sig snabbt men produkten måste få chans att attrahera fukt för att riktigt vara till sin fördel. Jag använder olika produkter till olika områden. Hur ofta du behöver underhålla din behandling är mer individuellt än vad man tror. Det beror på din ålder, om din hy är solskaldad, det beror även på din hustyp, om du röker eller om du tränar mycket hårt och har hög ämnesomsättning.

The 8 Point Lift / Softlift

The 8 point liift; är en lätt ansiktslyftning utan kniv som En konsultation görs där man får information om behandlingen samt prisuppgifter. Man kan välja att lägga fillers på åtta speciellt utvalda punkter med en speciell nål.

Läppbehandling/ Läppförstärkning

Läppbehandlingar ska inte förknippas med läppförstoringar.
Mitt mål är att arbeta med en teknik där man inte gör stora läppar utan man har fokus på att förstärka läppens kontur och att få vävnaden att se spänstig, fuktig och frisk ut. Man kan förstärka amorbågen, läppkonturer eller lägga en lättare produkt som bara ger en fuktigare läpp. En insjunken läpp som har blivit mindre med åren och kanske är torr kan behandlas och få lyster, spänst och ”kika” upp. Målet är att det ska se, friskt och sunt ut.

Glabella sk bekymmersrynkan

Vanlig rynka och kallas även ”argrynkan” Man fyller ut vecket/rynkan och resultatet syns direkt. Man upplever snabbt en avslappnad mjuk och behaglig utstrålning då ett veck i pannan ofta har gett ett hårt intryck. Det rekomenderas att denna behandling föregås med en Botoxbehandling då detta hjälper muskulaturen att slappna av och fillersbehandlingen blir mera bestående.

Nasolabialvecken

Vecket som uppkommer mellan näsvingen och mungipan. Resultatet syns direkt.

Kind-behandlingar

Behandlingen innebär ett lyft och förstärkning av det egna kindbenet.
Med hjälp av kindbhendlingen får man även ett vackert och naturligt lyft av de nasolabiala vecken.

Rökrynkor

Behandling av de små vecken som kan uppkomma kring munnen främst över läppen under näsan. Detta område behandlas även med Profhilo och PRP med goda resultat.

Mungipor

Behandling av de små nedåtgående rynkorna och veck som kan dra ner ansiktsuttrycket även om man är glad. Resultatet syns direkt men förbättras efter att hyaluronsyran har hunnit ”sätta sig” och attrahera fukt.

PROFHILO

PROFHILO innehåller inget bedövningsmedel utan består enbart av hyaluronsyra. Produkten är det senaste tillskottet på marknaden och är ett utmärkt val för dig som önska en bättre hudkvalitet. Profhilo skiljer sig från vanliga fillers pga sin unika struktur som gör det möjligt att den sprids över ett stort område för att öka återfuktning och strama upp. Den sprider sig snabbt och reagerar med din egen vävnad för att omedelbart öka fukthalten.

Hur går PROFHILO behandlingen till?
PROFHILO är en injektionsbehanling som genomförs strax under hudens yttersta lager. Den påverkar och ökar produktionen av elastin och kollagen vilket ger en smidigare, fastare och jämnare hud. Vanliga områden att behandla med PROFHILO är ansikte, hals, händer och armar. Effekten kommer delvis omedelbart men maximal effekt ses efter två månader efter genomfört behandling. Det rekommenderas två PROFHILO behandlingar med en månads mellanrum. Därefter kan behandlingen upprepas 1-2 gånger per år.

PRP = PLATELET RICH PLASMA.

100 % Naturligt. 100 % Säkert. 100 % Dig själv!

PRP har använts sedan lång tid tillbaka t.ex. inom idrottsmedicin samt inom ortopedi.

PRP står för ”Platelet Rich Plasma”. Platelet betyder blodplättar (trombocyter). Dessa består av en stor mängd tillväxtfaktorer (kroppsegna proteiner), vilka har en stark positiv inverkan på aktiviteten i cellerna.

Behandlingen med PRP innebär att dina egna koncentrerade tillväxtfaktorer utvinns och injiceras sedan i huden. Man tar ett vanligt blodprov. Ditt eget blod används och centrifugeras för att utvinna den plasma som man sedan injicerar tillbaka på önskat område. Denna behandling är att föredra om man har mörka ringar, rynkor och svullnad under ögonen. Används med fördel i ansikte, hals dekolletage, bröst, streckmärken på mage, lår överarmar, på händer, i hårbotten (håravfall stressad hårbotten) eller om man har ärrvävnad eller förändringar som man vill läka eller aktivera skapandet av nya celler. PRP ger inte en omedelbar “quick fix” skall ses som en långtidsinvestering.

PRF = PLATELET RICH FIBRIN.
Kallas även Biofiller

Skillnaden mellan PRP och PRF är att PRF även ger volym i det behandlade området. De som exempelvis inte vill eller kan få fillers kan behandlas med PRF för att bygga egen naturlig volym. PRF håller längre än syntetiska fillers efter upprepad behandling. PRF blir jämnt och fint utan klumpar och ger en hälsosam frisk och sund hud.

Du som är gravid eller ammar kan tryggt göra en PRF.

I vårt blod finns tillväxtfaktorer som stimulerar fibroblaster och keratinocyter vilka deltar i produktionen av kollagen och keratin. Processen innebär att att det skapas nya celler och blodkärl och leder därmed till produktion av en ny vävnad.

Varför ska man välja PRP elle PRF?

PRP och PRF är behandlingar där man arbetar med att aktivera kroppens egna läkningssystem. Jag hyser stor tillit till att vi i framtiden mer och mer kommer att vilja utnyttja denna vår egna förmåga till nybildning av celler. Idag är meToden vanligt använd på specialst kliniker inom idrottsmedicin samt ortopedi, då bla vid artros och knäskador men den använd sparsamt inom den Svenska sjukvården. I vissa andra länder är detta däremot en vanlig och naturlig behandling.

• Lätt
• Säkert
• Ingen risk för infektion
• Ingen risk för utbuktningar eller klumpar
• Ingen risk för asymmetri
• Ingen risk för allergi
• Kroppseget, naturligt
• Inga kemiska ämnen

BEHANDLINGEN KAN GÖRAS OM DU ÄR GRAVID ELLER AMMAR!
Långvariga resultat och möjlighet att behandla flera områden samtidigt.
Snabbare återhämtning än efter laser eller plastikkirurgi.

MESOTERAPI
Skinbooster / Microneedling med hyaluronsyra / Microbotox

Målet är att få en frisk fräsch hy med lyster.
Mesoterapi är ett samlingsnamn för behandlingar som boostar huden med näringsämnen och hyaluronsyra. Dessa behandlingar som presenteras här får endast utföras av legitimerad personal, p.g.a. att man använder en djupare injektionsteknik och tillför huden olika närings produkter. Med denna teknik kan man föra in aktiva substanser förbi den epidermala barriären som de flesta kosmetiska produkter inte tränger igenom. Redan stickandet på ett speciellt djup är bra för hudens ombyggnad, och lämpliga kombinationer av aktiva ingredienser möjliggör att uppnå fina resultat på kort tid. Målet är en hy som ser frisk, hälsosam ut med och en påtaglig ökad lyster.

Mesoterapi används i huvudsak på ansikte, hals, dekolletage och handryggar. Metoden kan användas för att behandla och motverka acne, rosacea, celluliter, bristningar, rynkor och fina linjer och motverkar pigmenteringar. Behandlingarna passar personer i alla olika åldrar och anpassas efter behov. Upplever du att din hy har blivit torr och lite grå eller livlös är detta en utmärkt behandling.

SKINBOOSTER: här använder jag Juvederms skinbooster som består av Hyaluronsyra som injiceras på ett begränsat område.

MICRONEEDLING: med multipla injektioner på valfria områden. Jag använder en cocktail som jag anpassar efter dina behov, bestående av t.ex. hyaluronsyra, vitaminer, mineraler och spårämnen. Injektionerna läggs enbart för hand och jag använder inte pennor eller apparater. Ämnena tas upp i hudens alla tre lager och förutom att återfukta, förebygga och återställa, korrigerar den även hudens struktur.

MICROBOTOX: Här används samma cocktail som vid microneedling med injektioner men man tillför även en liten mängd Botox och mera fukt. Man använder titannålar och behandlar gärna stora områden i ansiktet.

Uppgifter om behandlingen samt foto som tas före och efter behandlingen journalförs.


Krav på konsultation 48 timmar innan utförd injektionsbehandling:

Viktig information till våra kunder angående ny lag fr.o.m 1 Juli 2021 vilken omfattar alla injektionsutövare. Det är lagstadgat att du som vill göra en injektionsbehandling måste ha fyllt 18 år.
Det är lagstadgat med konsultation innan en behandling. Därefter en betänketid på minst 48 timmar innan man får göra behandlingen.
Kravet på konsultation gäller nya kunder samt dig som inte genomfört en behandling på 6 månader hos Caroline. Det går inte att räkna in en behandling som du har gjort på annan klinik.OBS! Tid som ej är avbeställd 48 timmar innan debiteras.
Reservationer för prisändringar.
Läs mer om: avbokningspolicy