På complete me erbjuder vi behandlingar med Botox, Fillers, samt Mesoterapi så som bla PRP, microneedling samt microbotox. Detta utförs av legitimerad sjuksköterska, Caroline Rogers.
Caroline är f.d. akutsjuksköterska, Legitimerad sen 1984. Är vidareutbildad för att arbeta med estetiska och icke-kirurgiska behandlingar så som Fillers- och Botoxbehandlingar samt PRP sen 2011. Caroline är utbildad och certifierad via läkemedelsföretagen Allergan och Galderma samt delegerad av Leg. läkare, registrerad hos IVO (inspektionen för vård och omsorg). Har yrkes och patientförsäkring via Folksam. Läkemedel och övriga produkter som används på mottagningen är av läkemedelsverket godkända väldokumenterade produkter samt CE märkta.


Konsultationer: Botox / Fillers / Mesoterapi

30 min. Pris: 500 kr

Priset för konsultation ingår och dras av vid utförd behandling


Botoxbehandlingar

Ett område, 45 min. Pris: 2800 kr

Två områden, 45 min. Pris 3800 kr

Tre områden, 45 min. Pris: 4500 kr

Boka tid

Återbesök efter alla Botox-behandlingar är helt kostnadsfria men ska göras efter 14 dagar upp till max 3 veckor efter behandlingen. Därefter tillkommer en kostnad på 500kr. Återbesök efter 1 månad räknas som nybesök. Vid återbesöket görs en bedömning av resultatet och man fyller på Botox där det behövs.


Fillers behandlingar

Priset kan variera från produkt och mängd samt behandlingstid. Boka gärna konsultation för att diskutera typ av behandling samt få en prisuppgift.

Grundpriser för Fillers

0,5 ml Pris från: 2800 kr

1 ml Pris från: 3800 kr - 4800 kr

Boka tid


Mesoterapi: Skinbooster / Microneedling med hyraluronsyra / PRP

Skinbooster: 60min 1 ml 3500kr

Microneedling med hyaluronsyra:

Vitaminer, mineraler minst 5 ml valfritt område. 60 min 3800 kr

Tre behandlingar a 60 min 7000 kr

Micro Botox: 60 min 3800 kr

PRP Platelet Rich Plasma:

1 behandling av 1 område 60-90 min 3800 kr

1 behandling av 1 område x 3ggr 7500 kr
Botoxbehandlingar

Vi kommunicerar bl.a. med vårt ansikte och mimik. För mig är det viktigt att arbeta med en finkänslighet och använda Botox på ett så skickligt sätt att dina personliga drag och mimik inte stelnar.
Botox är ett läkemedel som har använts inom sjukvården i över 20 år. Det är godkänt av Social-styrelsen och FDA, det amerikanska läkemedelsverket. Botox verkar genom att blockera signalen mellan nerv och muskel, vilket resulterar i att muskeln inte drar ihop sig.
Man injicerar mycket små mängder Botox med tunn nål i vissa av bl.a. pannans muskler. Man behandlar väl begränsade områden. Genom minskade muskelrörelser kommer huden successivt att bli slät, veck och fåror tonas bort. Effekten kommer inom två till tio dagar och kvarstår i fyra till sex månader. Ett mera bestående resultat kan ses efter ca fem behandlingar. Det är viktigt att veta att man inte påverkar känsel eller beröring i ansiktet vid behandling med Botox.

Alla Botox behandlingar följs upp med ett återbesök efter ca 10-14 dagar. På återbesöket gör jag en touch up vilket ingår i priset. Läs mer om återbesöks regler.

Behandlingar med fillers

Fillers är inte ett läkemedel. Fillers består av Hyaluronsyra.
Hyaluronsyra är en i kroppen naturligt förekommande sockerart som binder ca 6000 gånger sin vikt i vatten. Hyaluronsyra är en ickepermanent filler som bryts ner och försvinner ut kroppen precis som kroppens egen Hyaluronsyra. Alla produkter innehåller smärtstillande ämne, Lidocain.

Resultatet syns omedelbart efter en behandling med filers. Den första dagen efter behandlingen kan man vara lite svullen. Oftast tar det en vecka innan man ser det slutgiltiga resultatet. Svullnaden lägger sig snabbt men produkten måste få chans att attrahera fukt för att riktigt vara till sin fördel. Jag använder olika produkter till olika områden. Hur ofta du behöver underhålla din behandling är mer individuellt än vad man tror. Det beror på din ålder, om din hy är solskaldad, det beror även på din hustyp, om du röker eller om du tränar mycket hårt och har hög ämnesomsättning.

THE 8 POINT LIFT / SOFTLIFT
Åttapunkts lyftet; en lätt ansiktslyftning utan kniv som görs med Juvederms senaste produkter i The VYCROS COLLECTION. Voluma, Volift samt Volbella. En konsultation görs där man får information om behandlingen samt prisuppgifter. Man kan välja att lägga fillers på åtta olika speciellt utvalda punkter med en special nål.

LÄPPBEHANDLING/ LÄPPFÖRSTÄRKNING
Läppbehanlingar ska inte förknippas med läppförstoringar. Mitt mål är att arbeta med en teknik där man ej gör stora läppar utan mer har fokus på att förstärker dess kontur, få vävnaden att se spänstig, fuktig och frisk ut. Man kan förstärka amorbågen, läppkonturer eller lägga en lättare produkt som bara ger en fuktigare läpp. En insjunken läpp som har blivit mindre med åren och kanske torr kan behandlas och få lyster, spänst och ”kika” upp. Målet är att det ska se, friskt och sunt ut.

GLABELLA SK BEKYMMERSRYNKAN
Vanlig rynka och kallas även ”argrynkan” Man fyller ut vecket/rynkan och resultatet syns direkt. Man upplever snabbt en avslappnad mjuk och behaglig utstrålning då ett veck i pannan ofta har gett ett hårt intryck. Denna behandling kombineras gärna med Botox då detta hjälper muskulaturen att slappna av och fillersbehandlingen blir mera bestående.

NASOLABIALVECKEN
Vecket som uppkommer mellan näsvingen och mungipan. Resultatet syns direkt. Jag föredrar att betar jag med en teknik s.k. softlift vid behandlingar i detta området.

KIND-BEHANDLINGAR
Behandlingen innebär ett lyft och förstärkning av det egna kindbenet. Med hjälp av en behandling av kinderna även kan få ett mycket vackert och naturligt lyft som gör att det nasolabiala vecket minskar och resultatet blir mjukt och vackert.

RÖKRYNKOR
Behandling av de små vecken som kan uppkomma kring munnen främst över läppen under näsan.

MUNGIPOR
Behandling av de små nedåtgående rynkorna och veck som kan dra ner ansiktsuttrycket även om man är glad. Resultatet syns direkt men förbättras efter att hyaluronsyran har hunnit ”sätta sig” och attrahera fukt.

Mesoterapi: Skinbooster / Microneedling med hyaluronsyra / Microbotox / PRP

Målet är att få en frisk fräsch hy med lyster.

Mesoterapi är ett samlingsnamn för behandlingar som boostar huden med näringsämnen och hyaluronsyra. Dessa behandlingar som presenteras här får endast utföras av legitimerad personal, p.g.a. att man använder en djupare injektionsteknik och tillför huden olika närings produkter. Med denna teknik kan man föra in aktiva substanser förbi den epidermala barriären som de flesta kosmetiska produkter inte tränger igenom. Redan stickandet på ett speciellt djup är bra för hudens ombyggnad, och lämpliga kombinationer av aktiva ingredienser möjliggör att uppnå fina resultat på kort tid. Målet är en hy som ser frisk, hälsosam ut med och en påtaglig ökad lyster.
Mesoterapi används i huvudsak på ansikte, hals, dekolletage och handryggar. Metoden kan användas för att behandla och motverka acne, rosacea, celluliter, bristningar, rynkor och fina linjer och motverkar pigmenteringar. Behandlingarna passar personer i olika åldrar och anpassas efter behov. Upplever du att din hy har blivit torr och lite grå eller livlös är detta en utmärkt behandling.

SKINBOOSTER: här använder jag Juvederms skinbooster som består av Hyaluronsyra som injiceras på ett begränsat område.

MICRONEEDLING: med multipla injektioner på valfria områden. Jag använder en cocktail som jag anpassar efter dina behov, bestående av t.ex. hyaluronsyra, vitaminer, mineraler och spårämnen.

Injektionerna läggs enbart för hand och jag använder inte pennor eller apparater.
Ämnena tas upp i hudens alla tre lager och förutom att återfukta, förebygga och återställa, korrigerar den även hudens struktur.

MICROBOTOX: Här används samma cocktail som vid microneedling med injektioner men man tillför även Botox och mera fukt. Man använder titannålar och behandlar gärna stora områden i ansiktet.

PRP PLATELET RICH PLASMA.
100 % Naturligt. 100 % Säkert. 100 % Dig själv!
PRP använts sen länge t.ex. inom idrottsmedicin och ortopedi.
PRP står för ”Platelet Rich Plasma”. Platelet betyder blodplättar (trombocyter). Dessa består av en stor mängd tillväxtfaktorer (kroppsegna proteiner), vilka har en stark positiv inverkan på aktiviteten i cellerna.
Behandlingen med PRP innebär att dina egna koncentrerade tillväxtfaktorer utvinns och injiceras sedan i huden. Man tar ett vanligt blodprov. Ditt eget blod används och centrifugeras för att utvinna den plasma som man sen injicerar tillbaka på önskat ställe. Denna behandling föredras att göra om man har mörka ringar, rynkor och svullnad under ögonen. Används med fördel i ansikte, hals dekolletage, bröst, streckmärken på mage, händer, hårbotten (håravfall stressad hårbotten) eller om man har ärrvävnad eller förändringar som man vill läka eller aktivera skapandet av nya celler.

PRP är en typ av behandling där man arbetar med att aktivera kroppens egna läkningssystem. Jag hyser stor tillit till att vi i framtiden mer och mer kommer att vilja utnyttja denna vår egen förmåga till nybildning av celler. Idag används den mycket sparsamt inom den Svenska sjukvården men i vissa länder är detta en mera vanlig och naturlig behandling.

VARFÖR SKA MAN VÄLJA PRP?
• Lätt
• Säkert
• Ingen risk för infektion
• Ingen risk för utbuktningar eller klumpar
• Ingen risk för asymmetri
• Ingen risk för allergi
• Kroppseget, naturligt
• Inga kemiska ämnen

Långvariga resultat och möjlighet att behandla flera områden samtidigt.
Snabbare återhämtning än efter laser eller plastikkirurgi.
PRP ger inte en omedelbar “quick fix” skall ses som en långtidsinvestering.Uppgifter om behandlingen samt foto som tas före och efter behandlingen journalförs.
Behandlingarna utförs av Leg.Sjuksköterska som är delegerad av Leg.Läkare för behandling med Botox och Fillers/Restylane.

OBS! Tid som ej är avbeställd 48 timmar innan debiteras.
Reservationer för prisändringar.
Läs mer om: avbokningspolicy