Kära kunder ❤️


Vår prioritet är alltid våra kunder och välbefinnande. Med tanke på den snabbt föränderliga karaktären av COVID-19 vill vi delge lite information.

Vi kommer att hålla öppet som vanligt och vi hoppas på att vi får se er här. Givetvis är vi som jobbar här hemma om vi har tecken på sjukdom och detsamma förväntar vi oss utav er.

Vi har skärpt våra städrutiner och städar allt kontinuerligt. Vi är extra noga med alla utsatta ytor som dörrhandtag, reception, toalett etc, vi följer folkhälsomyndighetens rapporter.

Vi småföretagare blir hårt drabbade i dessa tider och vi har redan fått en del av- och ombokningar. Detta kommer drabba oss hårt om det fortsätter så här. Vi ber er därför att inte avboka utan att boka om er tid istället.
Vi har full förståelse för att ni inte vill ta er ut så börjar era produkter hemma sina skickar vi gärna med posten hem till er, bara att kontakta oss via telefon (046-303635) eller mail salongcompleteme@gmail.com så hjälper vi er.

Vi vill även uppmana er som är friska att fortsätta stödja lokala företag som oss, frisörer, restauranger, butiker osv. Alla vi är livsnerven i städerna vi bor i och vi är alla i detta tillsammans.

Ta hand om varandra ❤️

/Dorota, Nela och Caroline