Våra varumärken

Våra noga utvalda varumärken i salongen erbjuder alltid något extra för just dina behov.

Bioline

Bioline

En italiensk hudvårdsserie av hög kvalitet designad för dig och din livsstil. Biolines vision är att skapa framtidens hudvård för dig som på ett enkelt sätt vill se resultat på din hud. Bioline är innovativt och modernt och kombinerar de senaste behandlingsteknikerna med aktiva produkter för alla hudtyper, med det bästa från naturen och det senaste inom vetenskap. Varje produkt är unik med en hög koncentration av aktiva ingredienser som ger resultat.

bioline-jato.com

[ comfort zone ]

[ comfort zone ]

[ comfort zone ] är ett framgångsrikt internationellt spavarumärke som utvecklar mycket effektiva produkter med hög kvalitet på sitt eget forskningslaboratorium. Dr. Davide Bollati, märket grundare, har alltid värderat klinisk forskning och användning av naturens effektivaste ingredienser i utvecklingen av [ comfort zone ] produkter och behandlingar. [ comfort zone ] använder 100 % energi från förnyelsebara källor.

world.comfortzoneskin.com

Medik8

Medik8

Medik8 är ett prisbelönt, globalt varumärke för hudvårdsprodukter som endast säljs av läkare och hudterapeuter. Medik8 produkter är framtagna, utvecklade och sammansatta av ett team med biokemister och farmakologer i vår forskningsanläggning i Storbritannien. Medik8 tillverkar endast produkter med bevisad teknologi och professionell styrka. Medik8 produkter är särskilt framtagna för att fokusera på ålderstecken, akne, rodnad, pigmentering och torr hud.

medik8.com

Mii

Mii

Skönhet är helt enkelt att ha självförtroendet att vara dig själv. Mii är ett skönhetsmärke som låter dig vara just det. Vi har använt feedback från tusentals kvinnor för att utveckla en helt ny typ av makeup-serie, brun-utan-sol och en serie för dina ögonbryn. En som får dig att känna dig vacker precis som du är. Mii ger dig självförtroendet att skapa en look som är din, unik och personlig. Så när du tittar dig själv i spegeln kan du säga... That’s Mii!

miicosmetics.se

PÜR Cosmetics

PÜR

Från Atlanta, USA kommer PÜR som är hudvårdande mineralmakeup med kliniskt bevisade förbättringar på huden, som ökad lyster, ökad fasthet, mindre irritationer och en jämnare hudton efter bara 4–8 veckors användning. PÜR är ”The Complexion Authority” och är allra störst inom bas såsom primers och foundations

purcosmetics.se