Våra varumärken

Våra noga utvalda varumärken i salongen erbjuder alltid något extra för just dina behov.

Free HTML5 Bootstrap Template

[ comfort zone ]

[ comfort zone ] är ett framgångsrikt internationellt spavarumärke som utvecklar mycket effektiva produkter med hög kvalitet på sitt eget forskningslaboratorium. Dr. Davide Bollati, märket grundare, har alltid värderat klinisk forskning och användning av naturens effektivaste ingredienser i utvecklingen av [ comfort zone ] produkter och behandlingar. [ comfort zone ] använder 100 % energi från förnyelsebara källor.

www.comfortzone.it

Bioline

Bioline

En italiensk hudvårdsserie av hög kvalitet designad för dig och din livsstil. Biolines vision är att skapa framtidens hudvård för dig som på ett enkelt sätt vill se resultat på din hud. Bioline är innovativt och modernt och kombinerar de senaste behandlingsteknikerna med aktiva produkter för alla hudtyper, med det bästa från naturen och det senaste inom vetenskap. Varje produkt är unik med en hög koncentration av aktiva ingredienser som ger resultat.

www.bioline.se

Free HTML5 Bootstrap Template

Pür Cosmetics

PÜR Cosmetics vårdar din hud! År av forskning har lett fram till marknadens mest unika och banbrytande makeup som vårdar huden på samma sätt som din dagliga hudvård. Mineralmakeup är mycket skonsammare för din hud och låter den andas naturligt utan att täppa till.

purcosmetics.se

Free HTML5 Bootstrap Template

Artdeco

Artdeco är en komplett makeup-serie som du kan skräddarsy efter dina behov. Artdeco kommer hela tiden med innovationer som följer trenderna och ger dig ett perfekt resultat.

artdeco.se

Free HTML5 Bootstrap Template

Pronails

ProNails tillverkar och levererar produkter av hög kvalité för hand. Varumärket ProNails står för både individuell skönhet och för professionella affärskontakter i skönhetsbranschen. Genom ständig utveckling, siktar ProNails på att bli världsledande i sin bransch med sina produkter för hand, fot och nagelvård.

pronails.se

Free HTML5 Bootstrap Template

Calgel

Calgel är ett enfas- nagelsystem konstruerat för den naturliga nageln. Den färgade gelén kan appliceras direkt på den naturliga nageln utan att behöva baslacker eller primers. Tack vare sin flexibla formula fungerar den bra på alla sorters naglar.